Euroform Group

Företagen inom Euroform-koncernen utvecklar, industrilariserar, formsprutar och monterar polymera systemlösningar för fordonsindustrin samt företag inom medicinteknisk industri.

Vi är en partner med bred teknisk kompetens och lång erfarenhet. Vår verksamhet kännetecknas av stor transparens och med en hög leveransprecision.

Ägare

Euroform MediPharm AB är ett helägt dotterbolag till AB Euroform. Euroform bedriver verksamhet riktad mot fordonsindustri och finns i Tranås. AB Euroform ägs i sin tur av Vätterleden Invest AB som är ett privatägt investmentbolag med huvudsäte i Göteborg och en årlig omsättning på 165 MEUR. Mer info hittar du på www.viab.se

Historik

AB Euroform är en sammanslagning av flera olika bolag varav de första företagen sträcker sig tillbaks till 1967. I början var industri och möbelproduktion det som dominerade affärerna, med IKEA som ägare. 1994 köpte Vätterleden Invest in sig i vår äldsta beståndsdel, Plast AB Rune Ask i Tranås. 1999 förvärvades Electrolux plastcenter i Motala 1999 och 2002 bildade de 3 bolagen AB Euroform. Genom organisk tillväxt och ytterligare företagsuppköp har vi idag växt till en stark aktör med hög kompetens med huvudkontor i Tranås med kunder verksamma globalt över hela världen.

[li-company-updates limit='2' company='1673698']
KONTAKT

Euroform MediPharm AB,
Vickerkullavägen 6
591 45 Motala

Växel:
0140–384900