Warning: Trying to access array offset on false in /home/euroform/medipharm.se/wp-content/themes/medipharm/divi-children-engine/functions/divi-mod-functions.php on line 75
Systemlösningar - Euroform MediPharm AB

Systemlösningar

test

Renrumsproduktion

Hjärtat i vår produktion är ett modernt renrum som är klassificerat enligt ISO14644-1 klass 8.
I renrummet inte bara formsprutar vi. Vi tar även hand om era behov vad gäller all form av montering, paketering och olika förpackningslösningar.

Johan
Wahlström

CEO EUROFORM MEDIPHARM AB

+46 73-987 41 32

johan.wahlstrom@euroform.se

<h1>Ren produktion</h1>När du har krav på en ren produkt men kanske inte krav på renrumsproduktion så erbjuder vi produktion i en kontrollerad miljö. Det bästa av två världar!

REN PRODUKTION

När du har krav på en ren produkt men kanske inte krav på renrumsproduktion så erbjuder vi produktion i en kontrollerad miljö. Det bästa av två världar!

<h1>Projekt</h1>Vi driver våra projekt i tvärfunktionella team med lång erfarenhet i enlighet med PPAP och ISO13485. Det säkerställer att vi kan levererar enligt deadline med hög transparens. Både vad gäller kostnader och tidplaner genom hela projektet – från offert till leverans. Utöver det strävar vi efter att ge feedback på ett sätt som optimerar er produkt i produktionen såväl som vad gäller kostnader.

PROJEKT

Vi driver våra projekt i tvärfunktionella team med lång erfarenhet i enlighet med PPAP och ISO13485. Det säkerställer att vi kan levererar enligt deadline med hög transparens. Både vad gäller kostnader och tidplaner genom hela projektet – från offert till leverans. Utöver det strävar vi efter att ge feedback på ett sätt som optimerar er produkt i produktionen såväl som vad gäller kostnader.

Euroform offers the possibility to do a simulation of your 3d-model

Design och simulering

Är du osäker hur din detalj slutligt kommer se ut eller behöver hjälp med ändringar eller tillägg? Vi löser det. Vi kan göra modifieringar i cad eller genomföra formfyllnadsanalyser som på ett väldigt realistiskt sätt beskriver hur den färdiga detaljen kommer se ut innan vi tar fram ert verktyg!

Our experienced team of tool engineers work with a wide network of well known suppliers both in Asia, Europe and in Sweden. We choose the supplier according to your specifications, to ensure that you get the tool that best meets your needs.

Verktyg

Vi hjälper er med allt från konstruktion och inköp till underhåll i produktionen. Under åren har vi byggt upp en bred bas av leverantörer både i Asien och Europa. Detta gör att vi kan anpassa vårt val av leverantör efter er produkts behov vilket säkerställer bästa möjliga helhetslösning.

.

<h1>Montering</h1>Montering utgör en stor del av det vi erbjuder. Det gäller både montering vid formsprutan men även mer komplexa monteringsjobb, både manuella och helautomatiska, där vi även tar hand om era ingående artiklar.

MONTERING

Montering utgör en stor del av det vi erbjuder. Det gäller både montering vid formsprutan men även mer komplexa monteringsjobb, både manuella och helautomatiska, där vi även tar hand om era ingående artiklar.

We support you with your packaging needs. Each step of loading the product, seal blister pack and seal it with a top liner

Förpackningar och paketering

Vi ser till att skydda era artiklar innan leverans genom att erbjuda olika typer av förpackningar och paketering. Handlar det om bulkpaketering eller styckförpackat i konsumentblister? Det spelar ingen roll. Vi tar tillsammans fram ett förslag som passar era behov.

 

We offer different kinds of decoration for medical products. We provide tampo printing, silk screen, laminations or hot stamping but our experience cover even more areas.

Dekorering

Vi erbjuder olika typer tryck och dekorering, allt från tampotryck och silkscreen till laminering eller laserskärning. Med vår långa erfarenhet av olika dekoreringar och en stor nyfikenhet hittar vi bästa lösningen så kontakta oss så diskuterar vi era behov och idéer.

<h1>Svetsning</h1>Ibland räcker det inte med att formspruta i ett moment. Då hjälper vi er med svetsning av plastdetaljer. Vi erbjuder svetsningstekniker med ultraljud men även vibrationssvetsning, friktionssvetsning och spegelsvetsning.

SVETSNING

Ibland räcker det inte med att formspruta i ett moment. Då hjälper vi er med svetsning av plastdetaljer. Vi erbjuder svetsningstekniker med ultraljud men även vibrationssvetsning, friktionssvetsning och spegelsvetsning.

Johan
Wahlström

CEO EUROFORM MEDIPHARM AB

+46 73-987 41 32

johan.wahlstrom@euroform.se

KONTAKT

Euroform MediPharm AB,
Vickerkullavägen 6
591 45 Motala

Växel:
0140–384900